Nazaj

Krka okrepila branilski položaj

17
jan.
2019
  • Liga Nova KBM

Ljubljana - Po slabem uvodu v novo koledarsko leto so košarkarji Krke dobili okrepitev. Njihove barve bo odslej branil hrvaški branilec Dominik Mavra, ki je nazadnje igral za litovsko moštvo Panevežys Lietkabelis.
Avtor: Krka

Ekipa iz Novega mesta je okrepila igralski kader na branilskem položaju. Tako bo do konca sezone za Krko nastopal 24-letni hrvaški reprezentant Dominik Mavra. Dominik je svojo profesionalno kariero začel v Zagrebu in nato  igral za Split, Cibono, MKS Dabrova Gornicza s Poljske in Karpoš Sokole iz Makedonije.Sezono 2017/18 je začel pri španskem Juventutu, nadaljeval v MZT Skopje in decembra 2018 končal v Litvi pri ekipi Panevezys Lietkabelis.

Ob podpisu pogodbe je predsednik kluba Andraž Šuštarič še dejal, da je zaradi težav z boleznimi in poškodbami, ki že nekaj časa pestijo igralce, okrepitev nujna poteza kluba. Dominik ima za sabo že kar nekaj tekem v regionalni ligi tako, da se bo predvidoma hitro vklopil v igro Krke. Prvo tekmo bo odigral že v petek, ko je v dvorani Leona Štuklja na sporedu izjemno pomembna tekma regionalne lige z ekipo Igokee iz Aleksandrovca.

Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se