Nazaj

Košarkarska zveza Slovenije postala del Viber družine

15
jan.
2020
  • Ostalo

Ljubljana – Košarkarska zveza Slovenije na dan, ko praznuje 70. rojstni dan postaja del Viber družine. Danes je namreč zaživela Viber skupnost KZS, v kateri bodo člani skupnosti našli veliko ekskluzivne vsebine in tudi številnih presenečenj. S prvim presenečenjem, ki je med uporabniki aplikacije Viber zelo priljubljeno, bomo športne navdušence razveselili že prav kmalu. Veseli bomo vaše družbe v naši skupnosti košarkarskih prijateljev.

Viber skupnosti KZS se pridružite tako, da v aplikaciji Viber spodaj desno kliknete "More" in nato zgoraj desno kliknete na kvadratek, ki označuje QR kodo. Odpre se vam čitalec, s katerim preprosto poskenirate kodo, ki jo najdete na spodnji povezavi ali fotografiji. Prijava je enostavna, saj vas sistem vodi v nadaljnje korake.

PRIDRUŽI SE VIBER SKUPNOSTI KOŠARKARSKE ZVEZE SLOVENIJE

Aplikacija Viber je veliko več kot le sporočanje. Z različnimi funkcijami imajo uporabniki na voljo neskončne možnosti za izražanje, saj aplikacija omogoča avdio in video klice, pogovore v skupinah, na tisoče in tisoče nalepk (stickers) in GIF-ov za vse priložnosti ter možnost pošiljanja instant glasovnih in video sporočil. Ob tem je pomemben vidik aplikacije tudi ta, da je poskrbljeno za varnost uporabnikov, kar danes vsekakor ni zanemarljiva informacija.



Ena izmed Viberjevih najnovejših produktov so Viber skupnosti (Communities), ki so med uporabniki izjemno priljubljene. Veseli nas, da je Viber skupnost Košarkarske zveze Slovenije ena izmed prvih ustanovljenih športnih skupnosti v Sloveniji. Trudili se bomo, da boste člani deležni številnih ekskluzivnih vsebin in presenečenj, zato vljudno vabljeni, da postane del naše košarkarske družine. S prvim presenečenjem, ki je med uporabniki aplikacije Viber zelo priljubljeno, vas bomo razveselili že prav kmalu. Dobrodošli in prijetno uporabniško izkušnjo vam želimo.

70 dejstev za 70 let KZS

Ob številnih aktivnostih, ki jih pripravljamo ob praznovanju 70-letnice Košarkarske zveze Slovenije, bomo na spletu pogledali tudi v košarkarsko zgodovino in zakulisje ter vam prikazali pomembne dogodke, zanimivosti, fotografije in videoposnetke. Na naših socialnih medijih namreč pripravljamo še bogatejšo vsebino in posebno rubriko, v kateri bomo ljubiteljem športa predstavili 70 tako ali drugače zanimivih dejstev povezanih s košarko.

KOŠARKARSKA ZVEZA SLOVENIJE PRAZNUJE 70. ROJSTNI DAN
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se