Nazaj

Dvojni dvojček Mance Vrečer za zmago Triglava v vnaprej odigrani tekmi 13. kola drugega dela v 1.SKL za ženske

05
feb.
2021
  • 1. SKL za ženske

Ljubljana – Danes zvečer so igralke Triglava, v vnaprej odigrani tekmi 13. kola drugega dela 1.SKL za ženske, odpravile ekipo Pro-Bita Konjic in s tem dosegle sedmo zaporedno zmago v državnem prvenstvu.

1. SKL ZA ŽENSKE, 2. DEL TEKMOVANJA
13. kolo
Petek, 5. februar


TRIGLAV : PRO-BIT KONJICE 72:44 (29:13, 14:11, 13:14, 16:6)
CELOTNA STATISTIKA
Zaradi nepredvidljivih razmer in situacije s koronavirusom v Sloveniji, sta se ekipi Triglava in Pro-Bit Konjic dogovorili, da izkoristita prost petkov termin in vnaprej odigrata tekmo 13. kola drugega dela tekmovanja v 1.SKL za ženske. Kranjčanke so pred tekmo veljale za absolutne favoritinje za zmago in v tej smeri je tekma tudi potekala. Domača ekipa je že prvo četrtino dobila z razliko 16 točk, od tega trenutka dalje pa je potek srečanja nadzorovala, saj jo gostje niti v enem trenutku niso uspele ogroziti. Kranjčanke so bile boljše pri metu iz igre (48%-28%), skokih (51-27), podajah (19-11), doseženih točkah iz rakete (44:18), predvsem pa bode v oči podatek, da so domačinke iz protinapadov dosegle 28 točk, gostujoča ekipa pa le 2!
Najbolj napadalno uspešna igralka Triglava je bila Manca Vrečer, ki je dosegla 21 točk in zbrala tudi 12 skokov, Rebeka Abramovič jih je prispevala 17. Pri Konjičankah sta bili dvomestni po številu doseženih točk le Zala Šrot, ki jih je v statistiko vpisala 11 in Tia Tajhar, ki je tekmo zaključila za 10 točkami.
Obe ekipi bosta naslednjič aktivni 13. februarja, ko bosta odigrali tekmo 6. kola, a takrat bodo igralke Pro-Bit Konjic domačinke.

RAZPORED TEKEM IN LESTVICA 1.SKL ZA ŽENSKE
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se