Nazaj

1. SKL za ženske: Triglav v 5. kolu suvereno premagal ŽKK Domžale

29
okt.
2021
  • 1. SKL za ženske

Ljubljana - V drugi tekmi 5. kola v 1. SKL za ženske so igralke Domžal gostvale v Kranju, kjer je domača ekipa Triglava zanesljivo opravila svojo nalogo in premagala povratnice v 1. SKL za ženske. Z dvema tekmama v soboto, 30. oktobra, se bo 5. kolo tudi zaključilo. 
Foto: KZS/alesfevzer.com

1.SKL ZA ŽENSKE, 1. DEL TEKMOVANJA
5. kolo
Petek, 29. oktobra


TRIGLAV : DOMŽALE 86:43 (24:7, 21:15, 20:6, 21:15)
CELOTNA STATISTIKA
Kranjski Triglav je v petek zvečer gostil povratnice v 1. SKL za ženske, ekipo Domžal in tekmo brez velikih pretresov odločil v svojo korist. Že od prve četrtine naprej so domače igralke narekovale tempo, kateremu igralke Domžal niso zmogle slediti, razlika v kakovosti obeh ekip je bila očitna. Domača ekipa je večino dela opravila že v prvem polčasu, nato pa je trener Triglava, Gašper Sluga, enakomerno porazdelil igralne minute med vse svoje varovanke, ki so se prav vse tudi vpisale med strelke. Troglav je bil premočen v skoku (57-34) in imel je tudi 16 podaj več ter 10 izgubljenih žog manj, kar se je prevedlo v visoko zmago.
Napadalno je bila pri domači ekipi najbolj razpoložena Rebeka Abramovič, ki je dosegla 18 točk, sledila pa ji je Yeisy Perez, ki je prispevala 14 točk. Pri gostujoči zasedbi sta Eliza Pinter in Špela Berus dosegli po 11 točk. 
Kranjčanke bodo svojo naslednjo tekmo odigrale 6. novembra, ko bodo gostovale pri Ježici, Domžalčanke pa bodo isti dan svojo prvo zmago v sezoni naskakovale doma proti ekipi Grosuplja. 

RAZPORED TEKEM IN LESTVICA 1.SKL ZA ŽENSKE
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se