Nazaj

#rakete zbrane v Zrečah, v četrtek na turnir na Slovaško

24
maj
2021
  • Članice

Zreče – Priprave ženske članske reprezentance na evropsko prvenstvo so se prevesile v tretji teden. #rakete so se danes v popoldanskih urah zbrale v Zrečah, kjer bodo trenirale do četrtka, nato pa jih čaka odhod na Slovaško in novi dve pripravljalni tekmi na EuroBasket.

#rakete so se danes po dnevu premora v sproščenem vzdušju zbrale v Zrečah, kjer so najprej opravile PCR testiranje na koronavirus, zvečer pa bodo prvič v tretjem ciklu priprav preizkusile koše v dvorani v Zrečah. 14 izbrank Damirja Grgića je v petek in soboto uspešno opravilo s prvima dvema pripravljalnima tekmama na EuroBasket. Slovenke so dvakrat ugnale Črno goro, do začetka evropskega prvenstva pa jih čaka še pet pripravljalnih srečanj. Že v četrtek bodo Slovenke odpotovale na Slovaško, kjer se bodo v kraju Pieštany v petek in soboto na pripravljalnem turnirju srečale s Poljsko in domačinom Slovaško.

Slovenske košarkarice bodo nato priprave nadaljevale v Zrečah, zatem pa se bodo preselile v Ljubljano, kjer bodo 7. in 8. junija odigrale še dve pripravljalni tekmi na EuroBasket proti Poljski. #rakete bodo 13. junija odpotovale v francoski Strasbourg, kjer bodo 17. junija odigrale prvo tekmo na EuroBasketu, pred tem pa se bodo 14. junija na zadnjem pripravljalnem obračunu pomerile še s Francijo.

PODSTRAN ŽENSKE ČLANSKE REPREZENTANCE
RAZPORED PRIPRAVLJALNIH TEKEM NA EP

Teja Oblak, slovenska reprezentantka:
"Vstopile smo v tretji cikel priprav. Ta teden nas čakata dve tekmi na Slovaškem in pričakujem, da bomo naredile napredek od predstav iz prejšnjega tedna. Upam, da bomo stopnjevale formo iz treninga in v trening in da bomo pokazale še več. Glavni cilj je, da ves čas napredujemo. Z vsakim novim ciklom pride tudi nova, še večja zagnanost za delo."


Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se