Nazaj

#rakete v Zrečah začele drugi cikel priprav, z ekipo tudi Oblak in Lisec

12
maj
2023
  • Članice

Zreče – Slovenska ženska članska košarkarska reprezentanca se je po dnevu premora zbrala v Zrečah, kjer bo v prihodnjem tednu nadaljevala s pripravami na junijsko evropsko prvenstvo. Ekipi sta se pridružili Teja Oblak in Eva Lisec. Reprezentantke v torek in sredo čakata tudi prvi pripravljalni tekmi v okviru turneje poimenovane #rakete tour 2023. V Celju in Slovenskih Konjicah se bodo pomerile z Madžarsko. Obe tekmi se bosta začeli ob 18. uri.

#RAKETE TOUR 2023

Torek, 16. maj 2023, ob 18. uri
Celje – Dvorana Zlatorog

SLOVENIJA : MADŽARSKA

Sreda, 17. maj 2023, ob 18. uri
Slovenske Konjice – Športna dvorana Slovenske Konjice

SLOVENIJA : MADŽARSKA

Vstopnice so na voljo na vseh prodajnih mestih Eventima in Petrola. Cena posamezne vstopnice za tekmo je 5 evrov, mladina do vključno 14. leta pa ima prost vstop. Na vsaki lokaciji bodo na dan pripravljalne tekme na prodaj tudi vstopnice evropskega prvenstva. Le te bodo zgolj tam in takrat na voljo z 20 odsotnim popustom.

NAKUP VSTOPNIC #RAKETE TOUR 2023

Ajša Sivka, slovenska reprezentantka:
''Po dnevu premora nadaljujemo s pripravami na EuroBasket. Dekleta smo med seboj zelo povezana, saj se veliko družimo tudi izven igrišča. Menim, da smo v prvem tednu priprav opravile zelo dobro delo. Zavzeto smo trenirale in verjamem, da bomo to v Zrečah še nadgradile. S prihodom Teje Oblak in Eve Lisec se bo delovna vnema prav gotovo še bolj dvignila, vse skupaj pa že nestrpno čakamo tekmi proti Madžarski. Sama se še posebej veselim tiste v Slovenskih Konjicah, saj bom po dveh letih znova zaigrala v domači dvorani in prepričana sem, da nas bo pričakalo odlično vzdušje.''

PODSTRAN ŽENSKE ČLANSKE REPREZENTANCE

Po tekmah v Celju in Slovenskih Konjicah bodo Slovenske na tako imenovanem #rakete tour 2023 gostovale še v Podčetrtku (23. maj), Mengšu (24. maj), Mariboru (29. maj), Ljubljani (8. junij) in Kranju (9. junij). Vse tekme se bodo začele ob 18. uri, tekmice slovenske izbrane vrste pa bodo reprezentance Hrvaške, Poljske in Črne gore. Tudi vstopnice za te tekme so že na voljo na Evetimu in Petrolu.
Ta spletna stran uporablja piškotke z namenom, da vam ponudimo najboljšo možno uporabniško izkušnjo na naših spletnih straneh. Več
Strinjam seNe strinjam se